Over ons

Willemsen Interieurbouw is een organisatie met een bijzondere geschiedenis. Ons bedrijf is opgericht met het doel om de interieurwensen van onze klanten tot in het kleinste detail te vervullen. Om dat te realiseren kunnen diverse soorten afnemers bij ons terecht voor het laten ontwerpen en produceren van allerlei zaken op het gebied van interieur.

Over Willemsen Interieurbouw

Onze werkwijze

Om tot een succesvol eindproduct te komen, maken wij doorgaans gebruik van een vaste werkwijze. Zo kunt u als klant van Willemsen Interieurbouw gebruik maken van een complete service, waardoor u slechts contact hoeft op te nemen met één organisatie die van alles op de hoogte is. Wij zorgen ervoor dat onderstaande stappen zorgvuldig worden genomen, zodat het hele traject voor beide partijen helder is en nauwlettend kan worden gestroomlijnd:

  1. Inventariseren
  2. Ontwerpen
  3. Produceren
  4. Monteren
  5. Onderhouden

Een betrouwbare partner

In de vele jaren dat wij inmiddels actief zijn in de interieurbouw, zijn wij uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf dat voor een grote verscheidenheid aan klanten werkzaam is. Wij willen voornamelijk een betrouwbare partner zijn die de tevredenheid van de klant boven alles stelt. Om dat te realiseren zorgen wij voor onder andere de volgende zaken:

  • Uitgebreide adviezen en meedenken met de klanten
  • Een centraal aanspreekpunt gedurende het hele traject
  • Kwalitatief hoogwaardige producten
  • Een snelle en flexibele service

Over ons

Duurzame eindresultaten

Naast bovenstaande zaken richten wij ons bovendien op het verhogen van de duurzaamheid van onze producten. Vandaar dat wij veel tijd, energie en geld investeren in het materiaal dat wij gebruiken, maar ook in ons eigen personeel. Hierdoor kan Willemsen Interieurbouw ervoor zorgen dat het interieur weinig onderhoud nodig heeft en dat u vele jaren kunt genieten van een unieke inrichting.

Voor meer informatie kunt u contact met Willemsen Interieurbouw opnemen. Wij zijn bereikbaar via onze contactgegevens.

2 gedachten over “Over ons”

Reacties zijn gesloten.

Gespecialiseerd interieurbouwer